Samen met onze partners

kunnen we meer voor je betekenen

Finance Partner

Voor klanten die graag een gezonde financiële planning willen maken (inclusief hypotheken, pensioen en arbeidsongeschiktheid voor ondernemers) werken wij intensief samen met Finance Partner in Uden. Dit kantoor werkt volgens dezelfde waarden als Vonk. De medewerkers beheersen hun vak tot in de puntjes, zijn open, eerlijk en hartstikke betrokken bij hun klanten.

logo-financepartner-fc-2014

Verzekerjebruiloft.nl

Verzekerjebruiloft.nl is een onderdeel van Vonk Verzekeringen welke is ontstaan uit een samenwerking van Vonk Verzekeringen en Take2media. De naam zegt het eigenlijk al maar op deze website is het mogelijk je bruiloft te verzekeren op een zeer eenvoudige wijze met een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Logovzjb

Schraven Advies

Onze externe adviseur Jos Schraven verzorgt al jarenlang belastingaangiften voor veel van onze klanten. Daarnaast kan hij je helpen met je toeslagen (Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kinderopvangtoeslag en Kindgebonden Budget), je voorlopige aanslagen en de teruggave van inkomstenbelasting. Wilt u kennismaken? Bel of mail ons dan.

Schraven Advies